Nomiland.hu - Óvodai eszközök forgalmazása

Kosár
0db / 0,00 Ft
A bevásárlólistára olyan termékeket helyezhet, melyek elnyerték tetszését vagy melyeket érdekesnek talált. A lista segítségként szolgál a rendelés során. A szolgáltatás csak regisztrált ügyfelek számára elérhető.
Bevásárlólista
megjeleníteni
Ingyenes ügyfélszolgálati szám: 0680 10 67 12 Munkanapokon 8.00 és 15.30 óra között hívható
Ön itt helyezkedik el: Bevezető / Rólunk / Cégünkről

Cégünkről

Tisztelt pedagógusok!

 

Engedjék meg, hogy bemutassuk, Önöknek a NOMIland Kft.  katatógusát, melyben webáruházunkkal karöltve Magyarországon minden eddigénél egyedibb és szélesebb áruválasztékot kínálunk. A NOMIland Kft. a NOMIland Nemzetközi cégcsoport tagja, mely vezető szerepet tölt be a  közép európai piacon az óvodák ellátásában.

Kínálatunkban főleg egyedi tervezésű és saját gyártású óvodai bútorok széleskürű választékát találja, melyek minőségben és felhasználásban teljes mértékben  megfelelnek az óvodák igényeinek. Továbbá képzőművészeti, kreativitást és mozgást fejlesztő, didaktikai, szerepjátszó és vizuális nevelés fejlesztéséhez szügséges termékeket is kínálunk több mint 1000 oldalon.

Üzemeinkben kiváló minőségű, egyedi formatervezésű bútorokat készítünk. Ügyfeleink számára garantáltan színvonalas szolgáltatásokat és minőségi termékeket biztosítunk. Cégünk saját járműflottával és mintegy 5000 m2 területű raktárral rendelkezik, ahol termékeink 80%-a megtalálható.

Speciálisan óvodák számára fejlesztett termékeink  beszerzését neves külföldi cégek által biztosítjuk, garantálva így hosszú élettartamukat.

Stabil beszállítói  vagyunk óvodák ezreinek, cégünk csapata törekszik  az óvodákkal való hatékony együttműködésre.

Reméljük, hogy munkánk és lelkesedésünk segítségükre lesz  ebben  a szép és igényes munkában.

Várjuk ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket.

 

Tisztelettel,

Štefan Fejko
Ügyvezető igazgató

 

 

Hírlevél

Szeretne hírlevelet kapni aktuális ajánlatainkról?

Írja meg igényeit és mi 24 órán belül megkeressük ajánlatunkkal. :
A követekző lehetőségek közül választhat:
Adja meg elárhetőségét
Telefonszám
E-mail cím
Az Ön értékelése