Nomiland.hu - Óvodai eszközök forgalmazása

Kosár
0db / 0,00 Ft
A bevásárlólistára olyan termékeket helyezhet, melyek elnyerték tetszését vagy melyeket érdekesnek talált. A lista segítségként szolgál a rendelés során. A szolgáltatás csak regisztrált ügyfelek számára elérhető.
Bevásárlólisták
megjeleníteni
Ingyenes ügyfélszolgálati szám: 0680 10 67 12 Munkanapokon 8.00 és 15.30 óra között hívható
Ön itt helyezkedik el: Bevezető / Önöknek / Elégedettség garanciája

Elégedettség garanciája

SZÉLESKÖRŰ, KOMPLEX TERMÉKVÁLASZTÉK

Kínálatunkban megtalálható minden, amire az óvodáknak, bölcsödéknek, napköziknek és játszóházaknak szükségük lehet. Termékeink egy része általános iskolákban is használható. Nálunk megtalál mindent, amire szüksége lehet, bútorokat, szerepjátékokat, fejlesztő és nevelési segédeszközöket, művészeti, zenei neveléshez, mozgásfejlesztéshez szükséges eszközöket. Gyermekeink szükségleteire nagy hangsúlyt fektetve évről évre bővítjük kínálatunkat további innovatív és fejlesztő termékekkel ügyfeleink igényei szerint.

MINDEN EGY HELYEN

Azzal, hogy mindent egy helyen vásárol meg - szállítási díjat és plusz postaköltséget takaríthat meg, ezen kívül sok más kedvezményben is részesülhet.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

► szerepjátékok, fejlesztő segédeszközök és játékok, művészeti és zenei nevelés,
valamint mozgásfejlesztő eszközök 35 000 Ft feletti vásárlása esetén
► 400 000 Ft feletti bútorvásárlás esetén
► 2 vagy több db. kültéri rúgós játék esetén

DÍJMENTES BÚTORSZERELÉS

Nálunk a DÍJMENTES bútorszerelést nem kell külön igényelni!
Minden ügyfelünknek jár:
► 400 000 Ft feletti bútorvásárlás esetén
 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Katalógusunkba nagy odafigyeléssel válogatjuk termékeinket, elsődleges szempont természetesen a fejlesztő hatás. Kínálatunkban található termékeinket neves cégektől szerezzük be, biztosítva ezzel az áru igazolt minőségét. Bútoraink gyártásánál kizárólag kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokat és összekötő elemeket használunk, melyek minőség és biztonság szempontjából is teljes mértékben megfelelnek az előírásoknak. Bútoraink mind külsőben, mind használati szempontból az óvodások igényei szerint lettek kialakítva.

A TERMÉK ELÉRHETŐSÉGE

Az állandó fejlesztéseknek és tökéletesítéseknek köszönhetően a legkeresettebb termékeink egész évben mindig készleten vannak, készleteinket minden évben bővítjük.

NOMILAND KLUB

Minden vásárlás után klub pontokat írunk jóvá az Ön NOMIland Klub számlájára.
Az összegyűjtött pontokat aztán különböző módon van lehetősége beváltani:
► katalógusunkban található termékekre
► elektronikai berendezésekre
► a postaköltségre

INGYENES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ingyenes számunkon 0680 10 67 12 munkatársaink mindig készséggel segítenek Önnek termékeink kiválasztásánál, továbbá ide várjuk észrevételeit és kívánságait is.